Electronic Beats Romania
Moodymann

Piese noi de la Moodymann pentru jocul Grand Theft Auto (GTA)

DJ-ul și producătorul american Kenny Dixon Jr. aka Moodymann a distribuit câteva piese noi într-un mix pe care l-a creat pentru Grand Theft Auto (GTA) Online.

„Kenny’s Backyard Boogie Mix” prezintă colaborări între producătorul din Detroit și Channel Tres, Nez, Gangsta Boo și chitaristul Jessie Johnson din trupa lui Prince, The Time. În prezent, mixul este disponibil doar pe cea mai recentă actualizare a GTA Online, Los Santos Tuners.

Această nouă ediție prezintă o versiune mai dezvoltată a personajului din joc al lui Moodymann, Kenny, care își petrece timpul găsind șoferi pentru jafuri și tunning de mașini. Jucătorii care îl vizitează pe Kenny într-un nou loc numit LS Car Meet pot accesa mixul, care va fi încărcat ca playlist în curând.

GTA Los Santos
GTA Los Santos

Actualizarea Los Santos Tuners include, de asemenea, muzică lansată recent pe CircoLoco Records, o casă de discuri lansată de către compania Rockstar Games în parteneriat cu brandul Circoloco, precum și remixuri de la Seth Troxler.

În decembrie, GTA a introdus seturi de DJ de la Moodymann, Keinemusik și Palms Trax ca parte a unui club de noapte virtual numit The Music Locker, despre care poți afla mai multe mai jos.

Urmărește mai jos un preview la Los Santos Tuners cu personajul lui Moodymann, Kenny. Iar pentru mai multe informații, poți consulta site-ul Rockstar Games.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published July 26, 2021.