Electronic Beats Romania
The Paradox

Jeff Mills și Jean-Phi Dary anunță proiectul duo The Paradox

Duo-ul lansează primul album în ianuarie 2021.

Axis Records va lansa pe 29 ianuarie 2021 albumul de debut de la The Paradox, noua colaborare dintre Jeff Mills și Jean-Phi Dary.

Mills și Dary au cântat pentru prima oară împreună în cadrul unui turneu la care a participat și legendarul percuționist Tony Allen, și au continuat să scrie și să înregistreze compoziții care servesc drept bază pentru viitorul album, „Counter Active”.

Mai multe despre colaborarea dintre Mills și Allen (care a dus la realizarea albumului Tomorrow Comes The Harvest lansat în 2018 la Blue Note) poți afla din video-ul de mai jos.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

„Înregistrate în timp real, aceste compoziții reflectă acțiuni spontane capturate care recunosc onestitate și adevăr”, se arată în comunicatul de presă.

Jean-Phi Dary, un muzician de origine guyaneză, este un multi-instrumentist specializat în clape și pian, activ din anii ’80. De-a lungul timpului a avut mai multe colaborări muzicale notabile, între care Peter Gabriel și Phoenix.

The Paradox este cel mai recent proiect lansat de casa de discuri Axis Records a lui Jeff Mills, a cărei misiune s-a extins recent pentru a include coloane sonore de jazz, muzică clasică și de film.

Mai jos găsești trailerul pentru „Counter Active” de la The Paradox.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Tracklist:
A. Super Solid
B1. The X Factor
B2. Residence
C1. Twilight
C2. Ultraviolet
D. Residence (Alternative Version)

Published November 27, 2020.