Electronic Beats Romania
Floodlight

Audio: compilație dnb de ajutorare a victimelor inundațiilor din Pakistan

Printre contribuitori se numără Dom and Roland, Etherwood, Digital, London Elektricity și mulți alții.

O compilație cu 92 de piese noi și originale de drum & bass a fost lansată recent cu scopul de a strânge bani pentru oamenii din Pakistan, unde inundațiile descrise de ONU drept „un muson pe steroizi” au lăsat aproximativ o treime din suprafața totală a țării sub apă, aproape 1700 de decese și aproximativ 33 de milioane de persoane strămutate.
Curatoriată de DJ-ul și producătorul IYRE din Sri Lanka, FLOODLIGHT a fost lansată pe Bandcamp pe 7 octombrie și prezintă lucrări de la artiști precum Dom & Roland, Etherwood, Digital, London Elektricity și Benny V. Între timp, artiști precum Noiyse Project, Quirk și Kubla aduc sunete mai largi, cum ar fi progressive house și breaks.
„În doar patru săptămâni, acest album incredibil a fost strâns împreună cu dăruirea neobosită a lui pyxis & IYRE, Sagar [Deshmukh] și guru al artwork-ului Sinjini Ghosh”, se arată în comunicatul de presă. „Există o intersecție frumoasă cu artiștii asiatici care și-au insuflat sunetele autentice de-a lungul călătoriei pentru a ne aminti că aceasta nu este doar muzică, este pentru o cauză și, deși albumul costă doar 10 GBP, poți (și te încurajăm) să plătești mai mult, deoarece fiecare ban va merge către organizațiile caritabile care susțin Pakistanul chiar acum”.
Sezonul musonic din Pakistan a început la jumătatea lunii iulie, dar ploile mult mai abundente decât de obicei și topirea ghețarilor în urma unui val de căldură sever din lunile precedente au dus la inundații catastrofale. Țara continuă să aibă nevoie disperată de sprijin, ONU și-a mărit recent ținta pentru un apel în curs la peste 800 de milioane de dolari din cauza amplorii devastării.
Peste 2.000 de spitale și centre de sănătate au fost avariate sau distruse, 75% din terenurile din provinciile cele mai afectate fiind încă sub apă la momentul redactării acestui articol. Agențiile de ajutor și profesioniștii medicali de la fața locului au avertizat despre o criză în cadrul unei crize care se desfășoară, pe măsură ce boli precum holera și febra dengue se răspândesc cu repeziciune.
Ascultă compilația mai jos și cumpără piesele de pe Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published October 07, 2022.