Electronic Beats Romania
TEB x Roblox

TEB lansează lumea virtuală Beatland în Roblox

TEB intră din nou în metaverse și lansează experiența de club virtual „Beatland” pe platforma online Roblox.

Deutsche Telekom este prima companie de telecomunicații care a creat o experiență metaverse pe Roblox.

Pentru a sărbători lansarea, DJ-ul și producătorul german Boris Brejcha va prezenta o serie de DJ seturi în clubul virtual din Roblox, în perioada 22-24 aprilie. Pe lângă club, utilizatorii pot cumpăra și articole digitale de la magazinul de discuri și pot viziona scurtmetraje animate de la artiști selectați la cinema.

Evenimente live în metaverse

Boris Brejcha, un DJ care a mixat frecvent în Europa, SUA și America de Sud, va fi în spatele pupitrului de mixat din clubul virtual „Beatland”, sub forma unui avatar, în fiecare oră, de vineri, 22 aprilie, până duminică, 24 aprilie.

„Clubbing-ul din zilele noastre îmbină în cele din urmă realul și dimensiunea meta. Cu toții ne străduim să integrăm tehnologii și inovații emergente în cultura vieții de noapte. Sunt foarte încântat să interacționez cu comunitatea și să mixez sub forma de avatar în Beatland-ul de la Telekom Electronic Beats”, spune Brejcha.

Lumea „Beatland” a fost dezvoltată de către The Gang din Suedia, unul dintre cele mai importante studiouri de creație Roblox din lume, în colaborare cu Direcția de Artă și Studioul de Design Yukiko din Berlin și artistul de animație Jack Sachs, pe care o să ai ocazia să-l cunoști mai bine în cadrul unui interviu. Experiența metaversului aduce împreună tineri de toate vârstele din întreaga lume, pentru a experimenta cultura muzicală într-un mod complet nou.

„De peste două decenii, TEB reprezintă o interfață între cultură și tehnologie. Sunt foarte mândru că am reușit să ținem pasul cu dinamismul industriilor creative, păstrând totodată caracterul inițial al programului. Una dintre cele mai interesante inovații din acest moment este cu siguranță metaversul și tendința redescoperită către avatare și experiența muzicală virtuală”, explică Wolfgang Kampbartold, VP International Market Communications la Deutsche Telekom.

„Cu o echipă creativă minunată, am reușit să creăm un spațiu virtual unic pe care dorim să-l folosim și pentru alte evenimente de club în viitor, pentru a completa programele noastre din lumea reală. Sunt foarte încântat să văd cum publicul va umple clubul nostru virtual de viață și aștept cu nerăbdare această nouă experiență.”

Experimentează muzica electronică la un alt nivel, doar pe www.roblox.com/beatland.

Urmărește-ne pe social media.

Published April 20, 2022.