Electronic Beats Romania
Telekom Electronic Beats Live

TEB live revine – în viața reală și metaverse

Telekom Electronic Beats Live revine în acest an cu forțe proaspete.

Pentru că vrem să inițiem noi conversații și să creăm noi adunări culturale, dar mai ales, să susținem acele voci care trebuie să fie auzite mai clar, te invităm să iei parte la un nou proiect inovativ, ce va avea loc atât în Metaverse, cât și în viața reală.

Prin activitățile și programele noastre, suntem alături de generația tânără și vrem să încurajăm pe toată lumea să-și descopere potențialul, indiferent de origine, orientare sexuală sau gen. Concentrându-ne pe întâlnirile comunității culturale, vrem să aducem o doză de pace și să transmitem un mesaj de optimism în aceste vremuri provocatoare.

Pentru că anul acesta – la fel ca și în anii precedenți – susținem inovația artistică, îți propunem un nou proiect: te invităm să iei parte la prima experiență muzicală în metaverse, unde te așteaptă un spațiu sigur pentru a experimenta cultura muzicală la un alt nivel. Astfel, pentru a da un nou sens experienței metaversului muzical, ți-am pregătit o „noapte” specială, alături de un invitat foarte special și o groază de alte surprize despre care vei afla în curând. Așa că revino zilele viitoare pe site-ul nostru pentru a afla cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi pentru a participa la experiența noastră virtuală.

De mulți ani încoace, Telekom Electronic Beats este ferm stabilit în sectorul muzicii electronice – fie că are propriile festivaluri, concerte în club sau EB.TV. Acum este timpul să te invităm la prima petrecere în metaverse. Suntem implicați activ ca interfață între cultură și tehnologie, iar prin această experiență muzicală virtuală, vrem să fim mai aproape de generația Z, într-un mod creativ și distractiv.

Un metaverse este o rețea de lumi virtuale 3D concentrate pe conexiunea socială; o lume virtuală unică, universală, facilitată de utilizarea căștilor de realitate virtuală și augmentată.

Urmărește-ne pe social media.

Published April 11, 2022.