Electronic Beats Romania
Borsetă Aevor x TEB

Portează-te la Telekom și borseta asta în ediție limitată Aevor x TEB poate fi a ta

Am lansat împreună cu brandul Aevor o borsetă/shoulder bag super cool marca Telekom Electronic Beats, în ediție limitată.

Vrei și tu una? Nimic mai simplu. Dacă nu ai participat deja la concursul nostru de pe Instagram, de aici, poți să o faci acum, iar ca să-ți mărești șansele, portează-te la Telekom și primești automat cadou această super-borsetă (în limita stocului disponibil), plus reducere de 50% la abonament timp de un an. Consultă oferta aici.

Ca să nu mai ai grija buzunarelor sparte sau a rucsacilor mult prea mari, această borsetă cu un design dinamic, făcută dintr-un material impermeabil și 100% reciclabil (confecționată din PET-uri reciclabile) e fix ce ai nevoie.

Cântărește aproximativ 90 de grame, are dimensiunea de 22 x 5 x 14 cm, un volum de 1 litru și curea ajustabilă, astfel încât o poți prinde fie de brâu, fie de umăr.

Este compartimentată atât de intelligent, încât nu o să te mai poți desprinde de ea. Astfel, nu trebuie să mai ai grija telefonului, a portofelului, a cheilor, a trusei de machiaj și, în general, a oricăror alte accesorii de care nu te poți lipsi atunci când ieși din casă.

Borsetă Aevor x TEB

Published November 27, 2020.