Electronic Beats Romania

CONCURS: Câștigă o borsetă TEB x Aevor 

Te dai des pe Instagram? Ai șansa de a câștiga una din cele zece borsete super cool realizate în parteneriat cu Aevor.

Dacă nu ai dat follow deja contului nostru de Instagram, e momentul să o faci acum. Iar dacă te simți norocos și vrei să-ți îmbogățești garderoba cu un accesoriu cool și util sau să-ți impresionezi gașca de prieteni, intră în concursul nostru de pe Instagram și ai șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, o borsetă TEB x Aevor în ediție limitată.

Ce trebuie să faci? Un mic efort de imaginație: spune-ne într-un comentariu la această postare ce (obiecte) ai lua cu tine în borsetă, când vei merge la un concert, atunci când se va putea.

Concurs TEBxAevor

Ca să nu mai ai grija buzunarelor sparte sau a rucsacilor mult prea mari, această borsetă cu un design dinamic, făcută dintr-un material impermeabil și 100% reciclabil (confecționată din PET-uri reciclabile) este fix ce ai nevoie. Cântărește aproximativ 90 de grame, are dimensiunea de 22 x 5 x 14 cm, un volum de 1 litru și curea ajustabilă, astfel încât o poți prinde fie de brâu, fie de umăr.

Este compartimentată atât de inteligent, încât nu o să te mai poți desprinde de ea. Astfel, nu trebuie să mai ai grija accesoriilor de care nu te poți lipsi atunci când ieși din casă. Are buzunar interior din plasă, precum și un buzunar cu acces rapid pentru mobil, compartimentul principal are un fermoar cu două căi și e rezistentă la apă.

Vrei și tu una? Hai pe Insta! Regulamentul concursului este disponibil aici.

Published November 13, 2020.