Electronic Beats Romania
Shackleton Tunes of Negation

Noul material Shackleton duce psihedelicul la nivelul următor

Artistul britanic Sam Shackleton revine cu un nou album din cadrul proiectului său de ambient, psihedelic și muzică experimentală, Tunes Of Negation.

Noul album se numește „Like The Stars Forever And Ever” și va fi lansat pe 26 noiembrie la casa de discuri Cosmo Rhythmatic.

Sub proiectul Tunes Of Negation, Sam Shackleton colaborează și pe acest album cu clăparul japonez Takumi Motokawa și cu Raphael Meinhart la xilofon. Mai mult, o piesă include și o colaborare cu solista Heather Leight, aceeași solistă care a colaborat și pe albumul precedent – „Reach The Endless Sea”, pe primele două piese.

Săptămânile trecute, Shackleton a lansat un videoclip pentru single-ul principal „Your Message is Peace”. La realizarea videoclipului au contribuit Zeke Clough, Commonolithic și O. McGilchrist. Înfățișează o lume fantastică, redată digital, plină de lumină, culoare și modele care reflectă melodicitatea eclectică a piesei și respectul pentru ambiental.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Tracklist:
01. Mountains And Waterfalls
02. Your Message Is Peace
03. Naked Shall I Return
04. Water To Ashes
05. You Touched Us With Light
06. Impermanence/ Rebirth

La începutul acestui an, Shackleton a lansat EP-ul „Primal Forms” împreună cu clarinetistul de jazz Zimpel, tot la casa de discuri Cosmo Rhythmatic a lui Shapednoise.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Published October 12, 2020.