Electronic Beats Romania
Pîrvu

Pîrvu lansează un nou disc la Meander

DJ-ul și producătorul român Pîrvu lansează cel de-al treilea disc din acest an. „1.9.3.6.” apare la labelul Meander al lui DeWalta în octombrie, după ce în primăvară Pîrvu a scos un ep la Unanim (label-ul lui Herodot), iar în vară a lansat un alt disc la Understory.

Noul dublu-disc de-al rezidentului Guesthouse conține șapte piese și invită ascultătorul la dans, chiar dacă ringul trebuie să și-l creeze fiecare în pătrățica lui. EP-ul jonglează cu beat-uri ce emană energie, descrise ca „modern house”, dar și secvențe sonore mai firave, de ambient și downtempo.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Platforma Meander a fost înființată în 2007, iar în cei peste 12 ani de activitate a lansat muzică din partea unor artiști precum DeWalta, Pikaya, Alejandro Mosso, Imugem Orihasam, Cristi Cons, Guillaume & The Coutu Dumonts, Barac, Sublee, Alci, The Mole, Christopher Ledger și alții.

Discul lui Pîrvu e al doilea lansat de către Meander în 2020. Anul trecut, aici au scos Ion Ludwig și Twan Sallaerts un album de muzică electronică experimentală, pe care poți să-l reasculți aici.

Iar dacă ești curios să afli ce se mai ascunde prin geanta cu discuri a lui Pîrvu, încearcă mixul de mai jos, realizat recent pentru seria Grapevibe.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

*foto: Club Guesthouse

Published October 13, 2020.