Electronic Beats Romania
Thom Yorke și Clark

Thom Yorke și Clark au făcut schimb de remixuri

Thom Yorke a publicat un nou remix la o piesă de-a lui Clark, preluând „Isolation Theme” din coloana sonoră pe care producătorul a făcut-o pentru filmul Daniel Isn’t Real.

Remixul precede lansarea extinsă a coloanei sonore a lui Clark pentru thrillerul psihologic din 2019, care include și două piese bonus. A ieșit pe 6 decembrie, prin Deutsche Grammophon.

Într-un comunicat de presă, Yorke a spus: „Am luat piesa „Isolation Theme” și pur și simplu am făcut-o să reflectă momentul în care ni se spunea să rămânem în interior, intrând într-un nou tip de tăcere. Cred că l-am simplificat într-un fel, în forme de undă care erau întrerupte. Am fost surprins cât de înspăimântător a devenit”.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Clark a adăugat: „Am început să lucrez la Daniel Is not Real pe vremea când mi s-a cerut să remixez melodia lui Thom „Not the News”, așa că are o circularitate îngrijită, închizând ediția extinsă a coloanei sonore, iar el mă remixează. Am fost surprins cât de bine s-a tradus midi-ul în remix-ul său. A obținut un ton electronic atât de bun. Mă uimește modul în care informații simple despre note, dacă au o formă frumoasă, pot transmite pe mai multe voci. Asta nu e o veste prea bună pentru genuri, totuși e o veste bună pentru mine”.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Published September 22, 2020.