Electronic Beats Romania
Retrăiește Experiența Telekom Electronic Beats de la Electric Castle 2018!

Retrăiește Experiența Telekom Electronic Beats de la Electric Castle 2018!

Cele 5 zile senzaționale petrecute la Electric Castle ne-au lăsat șanțuri adânci și mult prea plăcute în memorie. Explozia de sunet, culoare, inspiratie și non-conformism încă vibrează în noi.

Pentru câteva zile, domeniul Castelul Banffy din Bonțida a devenit neîncăpător, transformându-se într-un adevărat mini-oraș, cu activități culturale si reacreationale menite să răsfețe toate gusturile și simțurile în acest festival-vacanță. Telekom Electronic Beats a amplificat efectul Electric Castle, conectându-ne atât prin muzica artiștilor români prezenți pe scena TEB, prin activitățile interactive de la platforma TEB Experience cât și prin free Wi-Fi, pentru a transmite gândurile și mesajele celor 45.000 de oameni prezenți în ziua de sâmbătă.

Iată o selecție de momente memorabile din ediția a 6-a a festivalului Electric Castle, suprinse în câteva fotografii și într-un scurt film.

 

Dacă ai fost măcar la una dintre ediții, știi că festivalul se transformă într-un maraton de dans, plimbări relaxante și… foarte puține ore de somn, participanții EC bucurându-se de o toleranță ridicată pe toate planurile. De asemenea, libertatea e un alt cuvânt cheie: poți să te îmbraci cum vrei, să dansezi oriunde, să te desenezi, să-ți vopsești părul, să joci volei sau să te relaxezi pe pufuri, cu alte cuvinte, poți să fii tu însuți sau însăți. TEB Experience ți-a adus în acest an energie pentru aparatură, păcănele pentru confruntări epice, codițe colorate, gif-uri simpatice în cabina Photoautomatica, târgul de discuri Misbits Record Shop, workshop-ul de scratching cu DJ Undooși lecții de cântat la drâmbă, un instrument tradițional cu aplicații contemporane.

Când mergi la EC, e bine să verifici prognoza meteo, să îți iei în bagaje atât cele mai comode încălțări de dans dar și cizmele de cauciuc. Ploile torențiale și noroiul sunt aproape o tradiție și nu vrei ca nimic să îți strice cele 5 zile de muzică bună non-stop.

 

Surprizele plăcute au început să curgă din prima zi. Scena Telekom Electronic Beats a fost inaugurată de Vlad Ivva, o prezență feminină cu o abordare electro distinctă, molipsindu-ne pe toți instant cu energia sa. Mihigha continuat seara cu un show eclectic – am dansat fără oprire.

K.D.Chriss, Paul K și RQZ ne-au trezit emoții intense, făcând-ne să plonjăm într-o stare de reverie și deconectare.

 

Joi seară, înainte de show-ul exploziv Groove Armada, am avut ocazia să stăm puțin de vorbă cu cei trei norocosi care au câștigat brățara cu supra puteri și acces în backstage pentru sesiunea de Meet & Greet, facilitată de TEB. Tot atunci am realizat un interviu cu Groove Armada, exclusiv pentru Telekom Electronic Beats, așa că fiți cu ochii-n patru pe site pentru că avem vești proaspete de la artiștii talentati care ne-au marcat pozitiv direcția și continuă să ne inspire.

Ne-am mutat apoi la scena TEB unde Vincentiulian, Dan Andrei, Petre Inspirescu, Kozo și Suciu au continuat să adune oameni pe toată pajiștea din stânga castelului, pe platforma cu pomii luminați și în zona acoperită, unde proiecțiile video au completat atmosfera intensă și veselă, pe care toți o simțeam.

Mulți dintre artiști și-au prelungit seturile chiar și după ora 18:00, lucru care ne-a suprins plăcut, însă ne-a și solicitat pe măsură. Noroc cu standurile de mâncare și de cafea, aici ne-am refăcut doza de energie iar cele zeci de mii de cafele pregătite zilnic ne-au mărit zilele și nopțile.

 

Vineri, imediat după Meet & Greet, am realizat un interviu Kollektiv Turmstrasse. Prietenia lor cu Electronic Beats (EB) este ancorată undeva în trecutul Slices, primul format EB cu care interacționam cu iubitorii de muzică electronică. Fiți pe fază pentru articol.

Seara am dansat cu LizzK.D.ChrissCap, Sepp și Andrei Ciubuc, show-urile continuând până dimineața, când razele de soare dansau și ele odată cu noi, pe scena Telekom Electronic Beats.

 

Sâmbătă am discutat cu Kai, un jurnalist independent din Polonia care lucrează în Berlin, interesat de prezența femeilor și grupurilor LGBTQIA în muzica electronică din România. După câteva alte interviuri, se pare că a adunat material pentru o întreagă publicație.

Pe scena Telekom Electronic Beats ne-am bucurat de una dintre cele mai vesele nopți, ascultând seturile atent alcătuite de G76, Tulbure, Raresh și Herodot.

 

Ne-am încărcat bateriile și Duminică am pornit într-o nouă călătorie sonică cu DubtilMihigh, Charlie, GescuPriku și Arapu, aceștia agitând fiecare electron din noi.

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook's privacy policy.
Learn more

Load post

Telekom Electronic Beats la Electric Castle / after movie

 

Telekom Electronic Beats îți propune o vară plină de festivaluri minunate și experiențe irepetabile. Ne revedem la Citadela Festival și la Awake pentru a amplifica împreună cele mai tari senzații. Urmărește paginile facebook și instagram pentru live updates.

 

Citește și: Descoperă cele mai magnetizante experiențe Telekom Electronic Beats în această ediție de Electric Castle

Published July 28, 2018.