Electronic Beats Romania
Sven Vath & Elon Musk

Sven Vath a remixat o piesă de-a lui Elon Musk

Sven Väth a remixat piesa EDM a lui Elon Musk.

La începutul lunii decembrie, la Berlin, a avut loc decernarea premiului Axel-Springer, acordat „personalităților remarcabile și inovatoare care generează și schimbă piețe, influențează cultura și, în același timp, își asumă responsabilitatea față de societate”. Anul acesta, premiul i-a fost acordat CEO-ului SpaceX, Elon Musk. Printre personalitățile premiate în anii anteriori se numără și Jeff Bezos (fondatorul Amazon) și Mark Zuckerberg de la Facebook.

Ca parte a ceremoniei de decernare a premiilor, lui Musk (care vorbește adesea despre dragostea sa pentru muzica electronică, în special techno) i s-a prezentat un vinil special chiar de către șeful Cocoon, și anume legenda techno Sven Väth.

Väth, vorbind despre ceremonie într-o postare pe Facebook, a spus: „Îl consider unul dintre marii vizionari ai timpului nostru; face o diferență pentru noi toți de pe această planetă. Dar el nu se oprește aici. Trece dincolo. (…) Am fost uimit de modul în care putea aborda întrebări complexe cu o asemenea precizie. Când a fost întrebat de ce îi place atât de mult techno-ul, el a spus instantaneu: „E cât se poate de uman!” Câtă dreptate are. Am făcut atâtea interviuri în cariera mea. Ar fi trebuit să le mențin la minimum, la fel ca domnul Musk.”

Ca parte a discului în cauză, despre care Väth a spus că „s-ar putea să-l auzi cândva la primul tău zbor spațial”, artistul german s-a alăturat lui Gregor Tresher pentru a oferi două remixuri exclusive ale piesei lui Musk, „Don’t Doubt Your Vibe”, pe care o poți asculta mai jos.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Mergi la 01:02:00 pentru a vedea întâlnirea dintre Sven Väth și Elon Musk, în cadrul ceremoniei Axel-Springer de mai jos.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Published December 04, 2020.