Electronic Beats Romania
Solomun

Single și videoclip nou de la Solomun: Home

E extras de pe viitorul album ce urmează să apară la începutul anului viitor.

Solomun a lansat un nou single, „Home”, unul din cele patru single-uri noi care vor fi lansate, înaintea unui nou album pe care-l scoate după o pauză de 11 ani, la începutul anului 2021.

Single-ul inaugurează totodată și noua casă de discuri a lui Solomun, NINL.

Suntem obișnuiți să-l vedem pe cofondatorul label-ului Diynamic Music în fața mulțimilor mari, dar „Home” evocă, în mod firesc, închiderea temporară a cluburilor, fapt pentru care videoclipul prezintă dansatori în camere goale, în locuri cheie din lume, precum Printworks din Londra, La Seine Musicale din Paris și clubul Robert Johnson în Offenbach.

Noua piesă precede al doilea album al lui Solomun, lansat la începutul anului 2021. Solomun spune că Home a fost punctul de plecare pentru ideea unui nou album, în primul rând. „Am avut multe ocazii să pun piesa asta, iar pentru mine a rezistat testului timpului. Era evident că acesta trebuia să fie primul single pentru album.”

Primul album al lui Solomun, „Dance Baby” a apărut în 2009 la Diynamic Music.

Mai multe detalii despre noul album al lui Solomun vor fi disponibile în viitorul apropiat. Până atunci, vezi mai jos videoclipul pentru „Home”.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Published October 19, 2020.