Electronic Beats Romania
Silent Strike. Credite foto: Marian Adochitei

Silent Strike la Post Muzica 28

Marți, 17 noiembrie, de la 8 PM, Rezidența BRD Scena9 prezintă o nouă ediție din seria Post Muzica, avându-l ca invitat pe Silent Strike.

Silent Strike (Ioan Titu) este un compozitor și producător de muzică electronică. Este un artist versatil, cu o paletă largă de abordări și direcții, de la IDM, ambient, sau abstract electronica, la muzică de film, hip-hop sau experimente de sinteză modulară. A lansat nouă LP-uri și opt EP-uri, iar de-a lungul timpului a colaborat cu zeci de muzicieni români, între care Deliric, Lucian Ban, Adrian Enescu, Milea, Alexandrina, Norzeatic, MC Bean, Makunouchi Bento, Yvat, BLN, Vlaicu Golcea, Electric Brother, DJ Vasile, Dj Undoo si mulți alții.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Curatoriat de Mitoș Micleuşanu, Post Muzica e un program dedicat sunetului și artiștilor activi în zona experimentală a muzicii contemporane. Arhiva Post Muzica e disponibilă aici.

Anul trecut i-am făcut o vizită în studio lui Silent Strike, așa că dacă ai ratat filmul nostru scurt din seria Slices TV, îl poți (re)viziona mai jos.

*foto: Marian Adochiței

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Published November 17, 2020.