Ion Dumitrescu | Electronic Beats Romania
Telekom Electronic Beats Podcast 16. Ion Dumitrescu

Episode 16: Ion Dumitrescu

Play Pause
01:11:05

În cadrul episodului 16 al podcastului nostru stăm de vorbă cu Ion Dumitrescu, muzician, scriitor, artist contemporan și fost balerin.

 

Ion operează pe scena locală ca DJ sub pseudonimul Utopus. Scrie neregulat despre estetică, artă, antroplogie culturală si altele. Este co- fondatorul casei de discuri Future Nuggets (și al sub-labelului P-Balans) și parte din proiectul Delusion Men împreună cu Camil Dumitrescu.

 

Mixul din podcast reprezintă un showcase cu piese din catalogul Future Nuggets, cu featuring: Aneb/Plevna, Ardeja FragainanaSarra TsorakidisStephanie PriaThomas Höfer, Xenofolk, Nany, Utopus, Australopitecus Oltensis.

About the Podcast
Telekom Electronic Beats Podcast - clubbing responsabil și muzică electronică de la A la Z. Fiecare episod al podcastului va avea un invitat din scena locală, alături de care vom diseca subiecte care ne privesc (mai mult sau mai puțin) din fascinanta lume a clubbing-ului și a muzicii electronice. Fiecare episod este înregistrat live la prietenii noștri de la DJSuperStore.