Electronic Beats Romania
Pioneer CDJ 3000

Pioneer lansează multiplayerul CDJ-3000

Compania Pioneer DJ anunță un nou player CDJ.

Noul player media CDJ 3000 de la Pioneer se concentrează pe un nou microprocesor, performanțe audio și software îmbunătățite, plus funcții de ecran tactil îmbunătățite.

Noua caracteristică Touch Preview îți permite să previzualizezi piesele în timp ce navighezi atingând afișajul waveform-ului, în timp ce Touch Cue îți permite să previzualizezi orice parte a unei piese, chiar și în timp ce cântă deja altă piesă. Tasta Shift îți oferă control asupra unei piese fără a modifica tempo-ul, în timp ce Key Sync analizează automat și corespunde pitch-ul piesei următoare.

Pioneer CDJ 3000

Funcționalitatea Link a fost îmbunătățită și permite conectarea a șase CDJ-uri de pe care poți mixa în același timp. Luminozitatea ecranului este cu 150% mai strălucitoare decât la predecesorul său, iar jog wheel-ul are jumătate din latență. Sunt acceptate toate formatele media (cu excepția CD-urilor, care au fost eliminate acum), cu un nivel redus de zgomot și o fidelitate de 96 kHz / 32 biți. Există, de asemenea, opt butoane Hot Cue poziționate direct sub ecranul tactil de nouă inci.

Pachetele sunt disponibile pentru precomandă la costul de 2.299 USD fiecare.

Mai jos găsești un videoclip promoțional pentru CDJ-3000.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Published September 10, 2020.