Electronic Beats Romania
Crosley RSD2020

Pickup în miniatură ce cântă discuri de 3”

Acest mini pick-up de la Crosley a fost lansat în vară cu ocazia Record Store Day (eveniment care inițial trebuia să aibă loc în aprilie, dar care, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost împărțit în trei evenimente, respectiv pe 29 august, 26 septembrie și 24 octombrie 2020).

Micul platan (un dispozitiv cult în Japonia), redă mini-discuri de vinil de 3 inci, care pot conține până la patru minute de sunet. E fabricat din acrilic transparent, astfel încât toate piesele interioare sunt la vedere, devenind o adevărată curiozitate pentru entuziaștii de vinil.

Creat de Crosley și disponibil la un preț de aproximativ 90 de dolari, playerul are un ac de la Audio-Tehnica, e alimentat de USB sau baterie, dispune de pitch control și are chiar și un capac de praf.

Pachetul în miniatură pentru Record Store Day include, de asemenea, două minidiscuri de 3” de la Post Malone: „Goodbyes” pe vinil roșu și „Saint-Tropez” pe vinil verde.

Asta nu este prima dată când compania Crosley a pătruns în lumea mini-discurilor. Pentru Record Store Day 2019 a fost lansată o versiune netransparentă, care s-a dovedit a fi un succes pentru iubitorii de discuri.

Ideea produsului a venit din Japonia, unde la începutul anilor 2000, discurile de 3 inci au fost lansate și comercializate pentru o perioadă scurtă de timp. Numite înregistrări „8ban”, pot păstra până la 4 minute de muzică pe fiecare parte și au de fapt o calitate de construcție destul de decentă pentru preț.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Crosley RSD 2020
Crosley RSD 2020

Published October 08, 2020.