Electronic Beats Romania
Grammy 2121 - Disclosure

Nominalizări Grammy 2021: Disclosure, Flying Lotus, Flume, Jayda G

Ceremonia de decernare a premiilor Grammy 2021 va avea loc la finalul lunii ianuarie.

Candidații au fost anunțați pentru premiile Grammy 2021. La această ediție se votează în cadrul a peste 80 de categorii, iar la fiecare din ele există câte cinci nominalizați.

Printre artiștii nominalizați la categoria Cea mai bună înregistrare de dans (care include spectacole solo, duo, de grup și colaborare), sunt duo-ul din Marea Britanie Disclosure, pentru piesa lor „My High” alături de Aminé și slowthai. Tot aici mai apar Diplo & SIDEPIECE cu piesa „On My Mind”, dar și „Both Of” de la Jayda G, „The Difference” de la Flume & Torro y Moi, și piesa „10%” de la Kaytranada feat. Kali Uchis.

Cealaltă categorie ce privește muzica electronică, respectiv cel mai bun album de dans / electronic, o include între nominalizări pe artista venezueleană Arca, pentru recentul său proiect „KICK I”, precum și albumul „Planet Mad” de la Baauer, lansat la LuckyMe în iunie anul acesta. Atât Kaytranada cât și Disclosure sunt de asemenea nominalizați pentru cel mai bun album, precum și pentru înregistrare, respectiv pentru „Energy” și „Bubba”, iar „Good Faith” a lui Madeon completează categoria.

Flying Lotus a fost de asemenea nominalizat la categoria „Producătorul anului, non-classical”, alături de Jack Antonoff, Dan Auerbach, Dave Cobb și Andrew Watt.

Poți găsi lista completă a candidaților aici.

Premiile Grammy din 2019 au făcut ca duetul britanic The Chemical Brothers să ia premiul pentru cel mai bun album de dans pentru albumul din 2019 cu „No Geography” și cea mai bună înregistrare de dans pentru melodia albumului, „Got To Keep On”.

Published December 04, 2020.