Electronic Beats Romania
Mica Levi

Ascultă albumul de debut de la Mica Levi

„Ruff Dog” a ieșit la finalul anului trecut pe Bandcamp.

Mica Levi și-a lansat primul album solo, „Ruff Dog”.

Levi, o artistă experimental britanică crescută în Surrey, Anglia, este cunoscută pentru munca sa de compozitor de muzică de film pentru filmele „Under the Skin” (2014) al lui Jonathan Glazer, „Jackie” (2016) regizat de Pablo Larraín și „Monos” (2019) al lui Alejandro Landes. La începutul anului trecut a lucrat la „Sirens”, un scurtmetraj creat de fotograful Nan Goldin, precum și la soundtrack-ul pentru Mangrove, primul episod de lungmetraj din seria Small Axe a lui Steve McQueen pentru BBC/Amazon.

Levi este mai cunoscută sub numele de scenă Micachu. A lansat cinci albume complete cu trupa lor Good Sad Happy Bad, cunoscută anterior ca Micachu and the Shapes.

„Ruff Dog” este primul album al lui Levi sub propriul nume. Se întinde pe 11 piese electronice experimentale, care explorează diferite teritorii sonice, de la shoegaze la punk. O parte din piese conține și vocea artistei. Melodiile „Wings” și „Pain” au și videoclipuri, pe care le poți viziona mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Ascultă albumul integral mai jos, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Tracklist:

01. Ruff Dog
02. Kind of Strange
03. Wings
04. One Tear
05. Cold Eyes
06. Flower Bed
07. A plain clothed Jimi Hendrix drives me to Newcastle. For some reason the trip will take 3 days and he is going to do it for £150. He drives really smoothly and only listens to one album which is by someone with Joy in their name
08. Chains Baggy
09. Hi Gene
10. Pain
11. Ride Till We Die

Published January 04, 2021. Photos by .