Electronic Beats Romania
New Order x Adidas

Linie vestimentară marca New Order și Adidas

Legendara trupă britanică s-a aliat cu brandul de articole sport pentru a produce o linie vestimentară inedită.

Veteranii proto-rave din Manchester au lucrat împreună cu designeri de la compania germană de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru a realiza nwrdrSPZL, o gamă de produse de îmbrăcăminte inspirată de sunetul și estetica ce datează de zeci de ani ale trupei New Order.

În gamă sunt incluse o jachetă de trening care încorporează grafica 39 Tour a trupei, precum și un nou trening Adidas New Order, o cămașă de fotbal, o jachetă pentru exterior și un patch New Order care poate fi cusut pe orice tip de material textil.

New Order x Adidas
New Order x Adidas

Colaborarea a apărut atunci când Gary Aspden, fondatorul și creatorul gamei Adidas Spezial, l-a contactat pe Bernard Sumner (membru fondator al trupelor Joy Division, respectiv New Order) și pe colegii săi. Aspden a spus că „această versiune de produs este construită pe sinergiile existente și atât Bernard Sumner, cât și Warren Jackson au vizitat sediul Adidas din Herzogenaurach pentru a supraveghea procesul lucrării și a aproba fiecare detaliu, împreună cu mine și cu echipa Adidas Spezial.”

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Gary Aspden face referire și la un film produs de către compania & SON, care include o reeditare a celei mai recente piese a celor de la New Order, „Be a Rebel” (disponibilă mai sus). „Avem un proiect la care personal sunt foarte mândru că am lucrat.”

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Published September 16, 2020.