Electronic Beats Romania
Lindstrom & Prins Thomas

Lindstrøm și Prins Thomas colaborează din nou după 11 ani

Piloții disco-ului norvegian Lindstrøm și Prins Thomas vor lansa al treilea album colaborativ, intitulat simplu III, la label-ul Smalltown Supersound.

E prima colaborare a duo-ului după o pauză de 11 ani. „Există un proces diferit cu fiecare album”, a explicat Thomas. „Cu primele două albume, am avut doar o ușă între camerele separate din studio, așa că puteam să deschid ușa și pur și simplu să-i cânt ceva. De asemenea, am avut mai multe turnee împreună după primul album. După experiența aia ne-am dat seama că lucrăm mai bine împreună de la distanță. Facem cea mai bună treabă atunci când niciunul din noi nu se ferește prea mult de ceea ce face celălalt.”

Prolificul duo a finalizat cea mai mare parte din albumul III în ultimul an, iar cele șase piese rezultate sfidează orice clasificare a genului. „Parteneriatul nostru e foarte democratic – nu ne respingem niciodată ideile reciproce. Și dacă nu merge bine, dăm vina pe tipul celălalt”, a spus Thomas. El adaugă că piesele pe care i le-a trimis Lindstrøm sunau ca niște piese house standard, pe care le-a „îmbrăcat în straie noi”.

Cum era și firesc, anul 2020 a văzut o explozie de activitate din partea muzicienilor și producătorilor din întreaga lume. Lindstrøm a lansat primul său album live, iar Prins Thomas a lansat un album inspirat de transă la Running Back și a sărbătorit a 15-a aniversare a propriului său label Full Pupp cu o compilație formată din cinci părți.

Tracklist:
01. Grand Finale
02. Martin 5000
03. Small Stream
04. Oranges
05. Harmonia
06. Birdstrik

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Published October 14, 2020.