Electronic Beats Romania
Kosmogonik

Kosmogonik pe compilație aniversară de la Sushitech

Prestigiosul label din Berlin al lui Yossi Amoyal aniversează 15 ani de existență printr-o compilație gigant.

Proiectul muzical Kosmogonik (realizat de Filipp împreună cu ardb de la Lisière Collectif) contribuie cu o piesă de dans la o nouă compilație ce aniversează 15 ani de existență a casei de discuri Sushitech Records. Fondatorul și curatorul compilației, Yossi Amoyal, a pus cap la cap o serie de patru volume Various Artists, intitulate „Fluere”.

Piesa „Circuitry” a celor de la Kosmogonik e inclusă pe al patrulea volum al seriei.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Într-o postare pe Facebook, Amoyal își amintește de scena electronică londoneză de la începutul anilor 2000, când mulți producători au început să facă un tip de electro mai lent. „Oameni din toată lumea au putut accesa mai bine sunetele clasice din Chicago house și Detroit techno și să-și pună propria semnătură. Cunoscând istoria și evoluția acestei muzici, e grozav să urmărești cum au progresat lucrurile. Un exemplu în acest sens este Kosmogonik, un nou proiect al dragilor mei prieteni. Îmi place să le ascult noile producții; se amestecă atât de bine, chiar dacă sunt făcute la distanță de două decenii. Sunt ca o călătorie în timp, care leagă două epoci foarte diferite”.

Pe durata celor patru volume, compilația include mai multe nume relevante de pe scena electronică care au contribuit cu câte o piesă. Menționăm Matthew Jonson, Benjamin Brunn, Sten, Mark Broom, Steve O’Sullivan, și alții.

Fragmente audio de pe întreaga compilație găsești mai jos.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

În altă ordine de idei, Kosmogonik au anunțat recent că vor lansa albumul de debut în viitorul apropiat. Până atunci, poți afla mai multe despre proiect chiar de la unul din fondatori, Filipp, cu care am vorbit anul trecut în cadrul podcastului nostru.

Published September 30, 2020. Photos by .