Electronic Beats Romania
James Blake

James Blake și-a lansat EP-ul într-o reclamă la Cadillac

James Blake a lansat recent un nou EP. „Before” prezintă patru piese noi de la artistul britanic, inclusiv „Do You Ever”, care a debutat ca parte a unei reclame la Cadillac Escalade. Poți găsi spotul ceva mai jos.

Potrivit publicației Variety care a premiat piesa, EP-ul reflectă asupra începuturilor călătoriei lui Blake prin clubbingul londonez.

Legat de spotul Cadillac, artistul britanic spune că „în calitate de muzician, sunt norocos să pot face ceea ce iubesc și să aduc muzică oamenilor oricum pot, așa că m-a bucurat acest mod creativ de a aduce fanilor noul meu EP, împreună cu Cadillac, mai ales având în vedere circumstanțele actuale. Întrucât muzica live încă e pusă pe pauză, nu numai că s-a simțit incredibil să mă întorc din nou pe scenă, dar am putut să le ofer unora din fani o experiență muzicală unică. Toată lumea câștigă.”

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Acesta nu e primul release din 2020 de-al lui Blake, întrucât a scos în prima parte a anului single-urile „You’re Yoo Precious” și „Are you Even Real”. Anul trecut a lansat albumul Assume Form. De asemenea, a lucrat recent cu artiști precum Jay Electronica, Kehlani și Moses Sumney.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Published October 16, 2020.