Electronic Beats Romania
IKEA Virtual Festival

Festival virtual cu muzică de club la IKEA

Line up-ul îi include pe Loraine James, ZULI, TOKiMONSTA, Kaytranada și mulți alții.

Gigantul suedez cunoscut pentru mobilă și obiecte casnice IKEA lansează un festival virtual ce va dura 24 de ore, pe 16 septembrie.

Programul este împărțit în diverse discipline și zone de interes, inclusiv concerte la domiciliu – în care artiștii vor cânta din propriile case – și un DJ Relay, care conține nume precum Loraine James, ZULI, TOKiMONSTA și Kaytranada. Potrivit unui comunicat de presă, peste 100 de case vor fi utilizate ca locații în timpul evenimentului, care pot fi experimentate online sau în magazinele IKEA.

În altă parte, bucătăria, interiorul și designul mobilierului vor avea, de asemenea, o mare importanță. La fel ca și Muzeul IKEA, privind „binele, răul, frumosul și urâtul” din istoria retailerului și My Home Turf, unde artiști precum vocalistul indonezian NIKI, compozitorul danez MØ și muzicianul jamaican-american Masego oferă tururi ale orașelor lor.

Line up IKEA Virtual Festival
Line up IKEA Virtual Festival

„Viața acasă a căpătat un sens complet nou pentru fiecare dintre noi în ultimul an și, fiind conectați virtual, putem deschide ușa multor persoane din întreaga lume – explorând modul în care trăim cu toții, sărbătorind individualitatea și creativitatea “, a declarat Olivia Ross Wilson, director de comunicare la Ingka Group, care include IKEA Retail.

„Primul nostru festival IKEA va fi cel mai mare turneu la domiciliu la nivel mondial și va reuni oamenii în jurul vieții de acasă într-un mod nou, atât online, cât și în magazinele noastre; acesta va fi începutul unei mișcări pe termen lung privind ideea de acasă și viață reală”, a mai declarat ea.

Tot ce te-ar putea interesa despre acest eveniment găsești pe site-ul oficial.

Hai cu noi.

Published September 07, 2021.