Electronic Beats Romania
Fatboy Slim

Fatboy Slim, despre cum a vrut să devină pompier

„Am avut dintotdeauna cel mai mare respect pentru serviciul de pompieri”.

Citat de DJ Mag, artistul britanic Fatboy Slim a spus că aproape a renunțat la muzică pentru a deveni pompier.

La scurt timp de la sărbătorirea a 20 de ani de la lansarea materialului „Weapon of Choice”, cu un nou pachet de remixuri realizate de către KiNK, legendarul DJ și producător britanic (pe numele adevărat Norman Cook) a dezvăluit în cadrul unui eveniment găzduit de Fire Fighters Charity o pasiune mai veche de-a sa.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

„Am fost în industria muzicală aproape toată viața mea, dar au existat suișuri și coborâșuri, și un punct special în care toată lumea din jur îmi spunea că trebuie să-mi fac rost de un job corect, întrucât sunt mereu falit”, povestește Fatboy Slim.

„M-am gândit la ce slujbă aș vrea și aș putea să fac și, dintr-un anumit motiv, am avut această viziune că vreau să fiu pompier.”

„Evident, ceea ce fac este ceva mai frivol”, a adăugat el. „E o uniformă grozavă, iar fetele adoră uniformele. Glumesc, sunt impertinent la faza asta. Mă gândesc că acum, la vârsta mea, e prea târziu pentru a mai fi pompier, dar am avut întotdeauna cel mai mare respect pentru serviciul de pompieri, care mi se pare cel mai subestimat dintre toate serviciile publice.”

La sfârșitul anului trecut, Fatboy Slim a lansat un mixtape intitulat „Back To Mine”, despre care poți afla mai multe mai jos.

Hai cu noi.

Published July 09, 2021.