Electronic Beats Romania
Faithless

Faithless anunță un nou album după zece ani

Noul material se numește „All Blessed” și va fi lansat în luna octombrie 2020.

Primul extras pe single de pe viitorul album se numește „Synthesizer”, piesă ce vine însoțită de un videoclip ce prezintă o lume futuristă, distopică, în care zgârie-norii sunt alcătuiți din turnuri de boxe și sintetizatoare.

„În această lume tulburată și din ce în ce mai violentă, versurile de pe noul album încearcă să reflecte ceea ce a fost întotdeauna manifestul Faithless: fii conștient, fii grijuliu, iubește-te ca să poți iubi pe ceilalți și înțelege cine ești”, este precizat într-un comunicat de presă.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Legat de piesa „Synthesizer” de mai sus, Faithless au spus că „asta e piesa care ne-a făcut să ne gândim să facem un nou album în primul rând. O scrisoare de dragoste pentru ceea ce facem și muzica pe care o facem și, de asemenea, un mic comentariu social asupra obsesiei noastre cu tehnologia.”

Cei de la Faithless mărturisesc că au avut ca sursă de inspirație pentru această piesă artiști precum Jean-Michel Jarre, Sparks și Trevor Horn.

Albumul va fi lansat la casa de discuri BMG pe data de 23 octombrie 2020. Include colaborări cu artiști ca Suli Breaks, Nathan Ball, GAIKA, Jazzie B și alții.

Tracklist:

 1. Poetry feat. Suli Breaks
 2. Gains feat. Suli Breaks
 3. I Need Someone feat. Nathan Ball & Caleb Femi
 4. Remember feat. Suli Breaks & LSK
 5. Synthesizer feat. Nathan Ball
 6. My Town feat. GAIKA
 7. What Shall I Do?
 8. Friendship
 9. Walkin My Shoes
 10. All Blessed
 11. Innadadance feat. Suli Breaks & Jazzie B
 12. Take Your Time feat. Damien Jurado & Suli Breaks

Published September 10, 2020.