Electronic Beats Romania
Dualtrx

Dualtrx își lansează noul album, INCONFLICT

Noul album al producătorului român Marian Ciungu aka Dualtrx se numește „INCONFLICT” și reprezintă cel de-al patrulea material discografic de-al său.

Cu toate acestea, probabil cel mai cunoscut material rămâne albumul de downbeat și chillout „Closer” din 2014.

Aceast nou LP reprezintă o evolutie în sound-ul muzicianului și conține 15 piese cu influențe din cele mai vaste teritorii sonice, de la musique concrete la trip-hop, industrial și electro.

„În ultimii ani am fost în ce în ce mai inspirat de producția muzicală dawless (fără niciun fel de software) și am început să mă îndrept spre acest tip de performance” spune DUALTRX.

O experiență analogică cinematică, albumul „INCONFLICT” este lansat alături de Underdog Records și poate fi ascultat și downloadat pe toate platformele de streaming worldwide aici. Iar ca să-ți faci o idee despre noul material, ascultă mai jos piesele, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Toate cele 15 piese de pe album sunt însoțite și de videoclipuri, care pot fi urmărite pe canalul de youtube DUALTRX și care surprind setup-ul modular impresionant al producătorului și oferă o mică fereastră în procesul creativ care a dat naștere acestui material discografic.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Născut și crescut în București, Marian Ciungu activează în domeniul artelor vizuale ca video editor și filmmaker de peste 10 ani și își urmează cu determinare pasiunea pentru sintetizatoare, pasiune care i-a și adus rolul de fondator al singurului eveniment de gen din România, Bucharest Modular Meet, eveniment care și-ar fi sărbătorit anul acesta a treia ediție.

Marian se autodescrie ca „dependent de tehnologie” și fără îndoială un „geek”, trăsătură care i-a permis de-a lungul anilor să își exploreze creativitatea în diverse domenii conexe, de la artă vizuală la sound design și producție muzicală, domeniu în care activează sub pseudonimul DUALTRX de 15 ani.

Published November 25, 2020.