Electronic Beats Romania
Dragutesku

Dragutesku a lansat volumul 7 din seria Pandemic

Lansată la scurt timp după începerea pandemiei, seria de EP-uri de pe bandcamp sunt un jurnal audio.

DJ-ul și producătorul român Adrian Dragut aka Dragutesku a lansat recent pe propriul cont de Bandcamp volumul al șaptelea al seriei de ep-uri digitale Pandemic, ce a debutat în luna aprilie a acestui an.

Volumul 7 conține patru piese de dans și poate fi explorat mai jos. Tot pe Bandcamp o să găsești și volumele precedente.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

În toamna acestui an, Dragutesku și-a lansat albumul de debut, „Dualism”, la propriul său label DRG Series. Titlul albumului – Dualism – vrea să sugereze că „nu există nimic corect sau greșit, similar conceptului de Yin și Yang, prin care nu pot exista unul fără celălalt, devenind astfel o dualitate.”

Dragutesku s-a alăturat scenei underground de muzică electronică în urmă cu câțiva ani și a ajuns într-un timp relativ scurt să lanseze discuri la diferite label-uri, precum Fapte, Tupiar Records, Parama, Modeight, Otomoji, Feeder Sound, Raw Crafted Wax și altele. Muzica lui contribuie la dinamismul puzzleului muzicii electronice românești, iar abilitățile sale de producător nu rămân niciodată înlănțuite, manifestându-se într-o formă sau alta prin fiecare nou material lansat.

*foto: Tzinah Records

Published November 18, 2020.