Electronic Beats Romania
Derrick Carter

Derrick Carter își vinde aparatura de studio

Artistul american scoate la vânzare o bună parte din sculele pe care și le-a adunat în studio de-a lungul timpului.

Legenda house Derrick Carter își deschide propriul shop în cadrul celor de la Reverb.com, vânzând unele dintre echipamentele sale clasice de studio, inclusiv un 909 pe care a cântat și Jeff Mills, un 303 curat și un MPC3000 renovat de Bruce Forat.

Shop-ul online va fi lansat pe 30 septembrie pe Reverb și va include peste 100 de produse pe care Carter le-a adunat de-a lungul timpului.

Colecția de echipamente a lui Carter include obiecte clasice precum un drum machine Roland TR-909 folosit pe discurile sale lansate sub pseudonimul Sound Patrol și pe remixurile lansate de Classic, label pe care l-a fondat la mijlocul anilor ’90 împreună cu Luke Solomon, precum și piese rare, precum un sintetizator digital Ensoniq Fizmo Transwave.

„Un lucru amuzant”, spune Carter despre 909. „La un moment dat era un promotor care organiza un rave și îl avea pe Jeff Mills în line up; cred că Jeff Mills avea nevoie de un 909 pentru performance-ul său și l-am lăsat să-l împrumute pe al meu. Deci, este 909-ul meu la care Jeff Mills a cântat într-un show live.”

Luată integral, colecția se ridică la rangul de un fel de laborator, dar Carter spune: „Nu mai sunt genul ăla de om de știință nebun. Vreau ca viața mea să fie mai intuitivă față de cine sunt acum”, spune Carter. „Gândește-te la mine ca la un călugăr sau la o călugăriță – voi renunța la toate aceste lucruri înainte să plec în călătoria mea de o mie de mile”.

Descoperă mai multe despre produse din colecția lui Derrick Carter aici.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Published September 24, 2020.