Electronic Beats Romania
Thy Veils

Noul videoclip de la Thy Veils e un trip cosmic

Trupa Thy Veils a lansat un videoclip pentru piesa Upstream, inclusă recent pe o compilație prezentată de label-ul românesc Psihodrom Records.
Compilația reunește artiști din diverse zone ale muzicii electronice din Timișoara și despre care poți afla mai multe de aici.
Compilația Psihodrom One poate fi descărcată gratuit de aici. Psihodrom e un nou label fondat anul acesta în Timișoara. Inițiatorii sunt Adrian Marian (Lemarian), Alexandru Pascu (Doctorul Sinteză) și Octavian Horvath (150 Stoka), trei producători și muzicieni.
De mai bine de 20 de ani, Thy Veils a descoperit, explorat și cartografiat rezonanța și imaginile unui întreg univers. Experiența umană reținută prin artă. Pionier român al muzicii ambientale, Daniel Dorobanțu a fondat Thy Veils în 1995. Din proiect face parte și solista Alira Mun.
După șapte albume de studio și trei albume live, el duce renumele bun al muzicii românești în cele mai importante scene artistice internaționale, de la New York la Tbilisi, prin Viena și Berlin. În acest timp, el a atras atenția emisiunilor specializate, a criticilor și a mass-media internațională. „Un pic întunecată și cumva persistentă, muzica Thy Veils este coloana sonoră pe care ți-ai dorit-o întotdeauna pentru visele tale sălbatice” spune The Guardian.
Upstream e o lucrare video abstractă, produsă în 4K de către Daniel Dorobanțu, fondatorul Thy Veils.
*foto: Attila Lukinich

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Published November 17, 2020.