Electronic Beats Romania
Carl Cox

Carl Cox anunță DJ seturi în realitate virtuală

În lumina situației actuale a culturii la nivel global, realitatea virtuală prinde din ce în ce mai mult teren.

Carl Cox a anunțat o nouă serie de DJ seturi în VR. Astfel, Cox se parteneriază cu PRISM, lumea muzicală situată în Sensorium Galaxy, „o platformă socială VR care redefinește modul în care oamenii interacționează între ei și experimentează artele”.

Platforma va fi lansată în 2021 și a obținut deja show-uri exclusive de la Carl Cox. „Această platformă captivantă vă permite să experimentați lucruri și să împărtășiți momente speciale cu alte persoane, indiferent unde se află”, spune DJ-ul britanic.

„Sensorium Galaxy va revoluționa modul în care oamenii socializează în timp ce depășesc limitele actuale privind modul în care ne bucurăm de muzică și arte în online, oferind tuturor șansa de a se conecta într-un mod mult mai semnificativ.”

PRISM este locul pentru concerte de muzică și festivaluri în cadrul Sensorium Galaxy. Zona a fost construită în parteneriat cu Yann Pissenem. „Sensorium Galaxy va permite utilizatorilor să se cufunde în lumi noi și să experimenteze activități și emoții imposibile în viața reală”, a spus Pissenem.

„Carl Cox este printre primii dintre mulți DJ de renume mondial care se vor alătura platformei în viitorul apropiat. El este o legendă a scenei de muzică electronică, un artist care se străduiește în permanență să progreseze, care înțelege vastele oportunități oferite de noile tehnologii, inclusiv VR, pentru construirea unei platforme îmbunătățite de distribuție a divertismentului și a unui instrument de comunicare de ultimă generație, care permite artiștilor să își extindă creativitatea”, a adăugat Pissenem.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram’s privacy policy.
Learn more

Load post

 

Published October 19, 2020.