Electronic Beats Romania
Billie Eilish @ Bonn

TEB prezintă Billie Eilish în concert pe 1 iunie în Bonn, Germania

Ți-a fost dor de un concert cu Billie Eilish? Așteptarea a luat sfârșit.

Pe 1 iunie, ți-am pregătit o surpriză – ne reconectăm cu câștigătoarea GRAMMY® pentru un moment cultural de excepție: Billie Eilish va cânta la Telekom Forum din Bonn, Germania, iar noi transmitem concertul prin livestreaming.

Billie Eilish – una din cele mai îndrăgite staruri pop din lume –  va cânta la sediul central al Deutsche Telekom din Germania alături de fratele ei FINNEAS. Evenimentul e și mai special, căci e primul show în Europa din turneul internațional pe care Billie Eilish îl va susține vara aceasta, pentru a-și promova cel mai recent album, Happier Than Ever, lansat vara trecută la Darkroom și Interscope Records și aflat deja în fruntea clasamentelor.

Concertul va fi difuzat în toată Europa prin rețeaua MagentaTV, MagentaMusik și Telekom Electronic Beats. Așa că nu uita să revii pe website-ul nostru, sau să-l salvezi în calendar, pentru că vom transmite concertul live, astfel încât să te poți bucura de el din confortul casei tale.

Pe 1 iunie, superstarul american va cânta piese de pe albumul ei de debut, precum „WHEN WE ALL FALL SLEEP, WHERE DO WE GO?”, dar și de pe cel mai recent album al ei, prezent deja pe primele poziții ale topurilor internaționale, „Happier Than Ever”.

Ultimii ani au fost o provocare pentru întreaga planetă și au generat o serie de schimbări, așa că acest sentiment de reconectare este azi mai necesar ca oricând. „Să cânt live e un lucru atât de special și important pentru mine, iar să mă pot reconecta cu fanii din Europa după atât de mult timp, e ceva enorm”, ne-a spus Billie Eilish.

Concertul live al lui Billie în colaborare cu Deutsche Telekom urmează campaniile anterioare „What We Do Next” și „Project Futureproof”, ambele menită să celebreze potențialul uriaș al generației Z, valorificând puterea tehnologiei și a experiențelor din viața reală.

„Am sărbătorit cea de-a 20-a aniversare a Telekom Electronic Beats chiar anul trecut și, pe măsură ce lumea continuă să se confrunte cu provocări de neegalat, sperăm că platforma noastră va continua să contribuie la o privire mai optimistă către viitor”, spune Ulrich Klenke, Chief Brand Officer al Deutsche Telekom AG. „În colaborarea cu Billie, ni s-a oferit oportunitatea de a crea o seară de optimism cu unul dintre cele mai inspirate talente ale generației noastre.”

Iar asta nu e tot. Deutsche Telekom le va oferi fanilor din toate țările europene în care e prezent șansa de a câștiga bilete pentru a participa personal la spectacolul lui Billie Eilish de pe 1 iunie din Germania, printr-o serie de concursuri locale legate de tema optimismului digital și de utilizarea tehnologiei pentru o lume mai bună. Așa că dacă te simți norocos, fii pe fază, pentru că vom lansa în curând un concurs prin care ai șansa de a câștiga o invitație la concert!

Urmărește-ne pe social media.

Published May 04, 2022.