Electronic Beats Romania
Barac - Moment Records

Noul album al lui Barac este o invitație la introspecție

Despre călătoria înapoi către sine, curățare și vindecare.

Anul 2020, prin caracterul său fatalist, ne-a creat într-un mod inexplicabil oportunitatea redescoperirii sinelui și a unui mod diferit de a trăi față de cel cu care eram obișnuiți, chiar fără acordul nostru.

Astfel, cum zic și majoritatea invitaților podcastului nostru, trecem, ca scenă muzicală și culturală, printr-un soi de proces de recalibrare, regândire și repoziționare a valorilor, revendicându-le pe cele primordiale, pe baza cărora s-a clădit inițial această cultură.

Acest proces de reevaluare – care deși impus contextual, nu se poate manifesta în mod forțat, ci doar în mod benevol – este mai degrabă intrinsec, orientat către sine, către interior și către redescoperirea vocii interioare, instinctuale, primitive.

De asta 2020 e un an în care albume precum „The Inner Voice” al lui Barac sunt mai importante ca niciodată. Lansat recent în mod independent, pe contul lui de Bandcamp, noul material e format din opt piese și reprezintă o călătorie fascinantă printr-un cosmos mai îndepărtat, guvernat de atemporalitate. Trilogia „Oldest Form of Communicating and Healing” de pe album vorbește despre accesarea unei înțelepciuni care stă la baza unor practici spirituale arhaice de vindecare, precum șamanismul.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Noul album e un poem sonic ce vorbește despre redescoperirea sinelui și a conștiinței, despre curățare și vindecare. „There is a God part in you. The consciousness. The pure Self. Learn to listen the voice of that Power”, scrie Barac pe Bandcamp.

Ascultă albumul The Inner Voice mai jos.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Recent, Barac a anunțat lansarea unui nou disc, „The First Thing”, la casa de discuri Blue a lui Radu Remus, despre care găsești mai multe detalii mai jos.

Published October 23, 2020. Words by Dragoș Rusu.