Electronic Beats Romania
Alina Kalancea

Alina Kalancea lansează al doilea LP la Important Records

Cel de-al doilea album de-al artistei românce Alina Kalancea va fi lansat la începutul lunii decembrie la casa de discuri Important Records.

Albumul „Impedance” al Alinei Kalancea este complet instrumental, se întinde pe patru fețe și conține secvențe ritmice puternice, încapsulate în compoziții realizate cu atenție, pline de pasaje secrete și uși ascunse.

Alina Kalancea este o artistă și compozitoare de sunet de origine română, stabilită în Modena, Italia. A studiat proiectarea și sinteza sunetului cu Enrico Cossimi și a colaborat cu producătorul Alex Gamez și cu artiștii Julia Kent și Raven Bush.

Opera Alinei Kalancea creează experiențe sonore de neînțeles, puternice și care modifică mintea. Acesta este sunetul unei muzici electronice noi, răbdătoare, plină de profunzime și substanță.

În albumul ei de debut, The 5th Apple (lansat în 2018 la störung), forța brută și intuiția conținutului conceptual sunt asortate cu o compoziție sonoră foarte artizanală și precisă, creând un spațiu închis, o libertate mărginită, reflectată în versuri și compoziție.

S-ar putea să-ți placă albumul dacă ești fan Eleh, Caterina Barbieri, Shasta Cults, Jessica Ekomane, Eliane Radigue și Alessandro Cortini.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

*credite foto: Elodie Cavallaro

Published October 30, 2020. Photos by .