Electronic Beats Romania
News

Ascultă cel mai nou episod din podcastul Telekom Electronic Beats, cu Billie Eilish

Billie Eilish Podcast TEB

Telekom Electronic Beats lansează un podcast exclusiv cu Billie Eilish.

Înregistrat de la distanță, acesta e cel mai recent episod din podcastul găzduit de colegii noștri de la Telekom Electronic Beats. În conversație cu Derek Opperman (ex-redactorul șef Telekom Electronic Beats), Billie Eilish vorbește despre relația ei cu orașul natal, rețelele de socializare, detașarea de prieteni, cum își petrece timpul liber, aspectele pozitive ale izolării și bucuria de a adopta căței.

2020 e un an plin pentru Billie Eilish. După ce a dominat topurile, a avut show-uri sold out pe stadioane, a acumulat nenumărate premii, inclusiv cinci Grammy-uri și a livrat cel mai recent James Bond Song, Billie e omniprezentă în cultura pop. E în continuă mișcare.

Billie Eilish are propria viziune artistică și un stil unic. Refuză să se supună regulilor industriei muzicale, și e complet diferită de orice vedetă pop de azi; unul din puținele staruri născute în acest secol. Presiunile inerente care vin cu acest statut sunt evidente. Cât privește viitorul, Billie spune că e „în prime time-ul vieții”. „Nu vreau să ratez nimic”.

„Normal, mă gândesc întotdeauna la acțiunile mele și la modul în care acestea afectează lumea și oamenii”, recunoaște ea. Acesta e unul din motivele pentru care, spre deosebire de stereotipul „obsedat de ecran” asociat uneori cu generația ei, petrece timp și în afara tehnologiei, optând pentru o abordare mai holistică. După cum dezvăluie în interviu, este recunoscătoare pentru călătoria pe care a făcut-o până aici, în ciuda faptului că i-a fost greu uneori. „Sunt atâtea lucruri care trebuie schimbate”, spune Billie, întrebată cum vede lumea de azi.

Întrebată despre modul în care folosește rețelele de socializare pentru a lua o poziție fermă asupra unor probleme importante, Billie spune că „e o responsabilitate pe care ar trebui să o luăm cu toții în serios”.

Ascultă episodul 50 al podcastului Telekom Electronic Beats cu Billie Eilish aici.

Loading...